Word donateur

Ook zo’n gepassioneerd Mahler-liefhebber? Word donateur!

 

Onze Stichting staat in het teken van componist en dirigent Gustav Mahler (1860-1911). Zijn wonderschone muziek en zijn uitzonderlijke relatie tot het Nederlandse muziekleven houden we levend met tijdschrift, Mahler-dagen, kenniscentrum en archief. Graag verwelkomen we u – beginnende of gevorderde Mahleriaan – als nieuwe donateur. Het jaarbedrag is (minimaal) € 50,- per jaar voor privépersonen woonachtig in Nederland en (minimaal) € 60,- voor in het buitenland wonende donateurs. Donateurs voor het leven betalen eenmalig € 575,-. De minimumbijdrage voor instellingen bedraagt € 80,- per jaar.

 

Na betaling ontvangt u:

  • het tijdschrift Gustav Mahler Magazine en de e-mailnieuwsbrief Mahler Nieuws;
  • uitnodigingen voor het bijwonen van de Mahler-dagen en concertrepetities;
  • toegang tot het online kenniscentrum op onze website www.gmsn.nl met artikelendatabank, liedteksten, podcasts en video’s (in ontwikkeling);
  • korting op muziek- en boekuitgaven van de Stichting.

 

Belastingaftrek donatie

De Gustav Mahler Stichting Nederland heeft de culturele ANBI-status en is daarmee vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw donatie komt dus geheel ten goede aan het culturele werk van de Stichting. U kunt uw donatie aftrekken voor de inkomstenbelasting.

 

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

 

N.B. Uw gegevens zijn uitsluitend bestemd voor gebruik door de donateursadministratie, de penningmeester, verzending van het tijdschrift Mahler Nieuws en de e-mailnieuwsbrief. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie ook de privacyverklaring.